Vestkust byggplats

Arbetsledare Industri

Vestkust är ett expansivt företag verksamma inom Industri, bygg, mark och gräv. Med en mängd olika personligheter, kompetenser och erfarenheter inom organisationen. Företaget genomsyrar en familjär atmosfär bland medarbetarna, stora visioner och med korta beslutsvägar.

I tjänsten som arbetsledare har du fullt arbetsmiljö- och personalansvar för dina medarbetare. Du leder och planerar det dagliga arbetet och ansvarar för att din grupp har hög service- och kvalitetsnivå. Du ska arbeta för att verksamheten leds och styrs i nära samarbete med underställd personal, närmaste chef och i överensstämmelse med lagar, avtal och Vestkusts policy så att kundens förväntningar om kvalitet uppfylls. Du har även löpande kundkontakt gällande driftsfrågor och ansvarar för att arbetet bedrivs i enlighet med avtalat kontrakt.

Det är också viktigt att du aktivt arbetar med lönsamhets- och kvalitetsförbättringar och att du har god förmåga att entusiasmera dina medarbetare och är bra på att utveckla och förbättra verksamheten.

Din profil
Vi söker dig som har minst tre års erfarenhet av brett, självständigt och professionellt arbete som arbetsledare i någon form. Som person är du handlingskraftig, flexibel, mål- och resultatinriktad. Du har lätt för att se helheten i verksamheten och att skapa engagemang och delaktighet bland dina medarbetare. Du är intresserad av människor, är en problemlösare och har integritet. Din sociala förmåga är stor. Du är öppen, lyhörd och tydlig och har en mycket god samarbetsförmåga. Du är drivande och kommunikativ och trivs med att jobba i ett högt tempo med utmanande arbetsuppgifter.

För att bli framgångsrik i denna roll är det viktigt att du är utåtriktad och har lätt för att skapa förtroende. Som person är du noggrann, driven och prestigelös. Du visar en god affärsmässig förståelse. Du är van vid ett självständigt arbetssätt och trivs med att vara stöd och bollplank till chefer och medarbetare. God kommunikations- och samarbetsförmåga är avgörande för att lyckas och trivas i rollen.

Antal: 1 stycken
Omfattning: 100% Heltid
Ansök senast: 2018-12-16

Välkommen med din ansökan!
johan.fogde@vestkust.se